Jam-it! Workshops op maat

Onze docenten zijn door scholen, BSO’s, jeugdkampen, bedrijven maar ook door particulieren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest te boeken voor onderstaande workshops. 

Wij hanteren standaard tarieven maar maken ook workshops op maat. Mail info@jamitstudios.nl voor de mogelijkheden!

brassband workshop

Brassband Workshop

Onze aanrader voor jong en oud! Boek ons voor een brassband workshop en geniet van rhythm & grooves met toffe begeleiding en de focus op “leren door te doen”.

Deze workshop heeft een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers. Verder dient u op uw locatie een geschikte binnen- of buitenruimte (droog i.v.m. de instrumenten) te hebben waar eventuele buren geen last zullen hebben van het harde geluid.

brassband workshop

Videoclip Workshop

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur lang. Deelnemers staan net als bij de studio workshop, eerst in de studio om zelf een song op te nemen. Vervolgens gaan we allemaal voor de lens want we gaan een videoclip opnemen die later gemonteerd wordt zodat jullie er voor altijd van kunnen blijven nagenieten!

Leuk voor alle leeftijden en niveaus.

brassband workshop

Zang Workshop

Een zeer leerzame en interactieve workshop perfect op maat gemaakt voor jouw doelgroep. Gaan we ons bezig houden met de basis van zangtechnieken? Of gaan we prachtige meerstemmigheid instuderen? You tell us! 

brassband workshop

Instrumenten Workshops

Kennis maken met een instrument kan gemakkelijk met onze instrumenten workshops. U kunt bij ons een keyboard, gitaar of slagwerk workshop boeken. Kinderen leren dan spelenderwijs de basis van muziek aan de hand van het instrument.

Doelgroep: Kinderen tussen 6 en 12 jaar.

brassband workshop

Studio Workshop

Altijd willen weten hoe het is om in de studio te staan? Tijdens deze workshop van 2,5 uur nemen we met z’n allen een lied op die later door ons wordt gemixed zodat alle deelnemers het liedje toegestuurd kunnen krijgen. 

brassband workshop

Songwriting Workshop

Een gezellig dagje schrijven en componeren voor beginners en doorgewinterde muzikanten en zangers. Je leert verschillende schrijftechnieken en we behandelen compositie: het maken van een eigen melodie en muzikale begeleiding. 

Deze workshop is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 7 jaar. 

Pin It on Pinterest

Share This