Workshops en Snelcursus Piano en Gitaar in 2017

Onze workshops en snelcursus piano en gitaar zijn voor iedereen en dus ook voor niet-leden van Jam-it! Studios. Jam-it! Leden kunnen ook altijd hun Creditz gebruiken om gratis of met flinke kortingen deel te nemen!
Heb je interesse in een workshop? Neem dan contact met ons op!

Snelcursus Piano

Snelcursus piano of gitaar

Leer in 3 uur tijd dit mooie instrument bespelen. Dat klinkt onmogelijk, maar laat ons het jou bewijzen! Wij leren jou tijdens de snelcursus piano of gitaar namelijk een patroon zien in de muziektheorie waardoor je nog maar heel weinig regeltjes uit je hoofd hoeft te leren. Het resultaat daarvan is dat je binnen “no-time” al jouw favoriete songs kan leren spelen. Het is een pittige workshop maar als je denkt dat je het aankan, is het zeker de moeite waard!

 

Waar?
Hondiusstraat 99 te Rotterdam
Hoe lang duurt het?
We beginnen om 16:00 en eindigen om 19:00
Voor wie?
de Snelcursus piano edereen vanaf 12 jaar die de uitdaging aan durft te gaan.
Hoeveel kost het?
U betaalt u 65,- euro per persoon ex. 21% BTW (21 jaar en ouder) incl. consumptie
Jam-it! Leden: 10 Creditz
of 5 Creditz + 30 euro

Workshop: Filmmuziek

We beginnen om 10:00 op Popschool Jam-it! met een korte kennismaking en een doorloop over de verschillende studio soft- en hardware (Logic, Protools, Cubase etc…). Vervolgens gaan we meteen aan de slag met het maken van jouw eigen muzikale thema die je de rest van de dag zoveel mogelijk zal gaan uitbreiden zodat het precies past onder het geluidloze filmfragment die je aan het begin van de dag hebt mogen uitkiezen.

Wie geeft de workshop?
Nathan Wu heeft al veel ervaring met het maken van filmmuziek en heeft reeds besloten ook een conservatorium opleiding te gaan volgen. Nathan werkt fulltime in onze studio en maakt naast filmmuziek ook arrangementen voor onder andere EDM tracks. Nathan is verantwoordelijk voor alle technische coaching tijdens deze workshop.

Christiana Bohorquez is o.a. pianodocente, songwriter en componiste (Bachelor of Music, Conservatorium) en zorgt voor het de muzikale coaching tijdens deze workshop.

Waar?
Hondiusstraat 99, Rotterdam
Hoe lang duurt het?
We beginnen om 10:00 en sluiten om 16:00 af
Voor wie?
Jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar met enige ervaring met opnamesoftware.
Hoeveel kost het?
Voor de hele dag incl. lunch en tussendoortjes betaalt u 65,- euro per persoon ex. 21% BTW (21 jaar en ouder)

Jam-it Leden kunnen ervoor kiezen met 10 Creditz te betalen of met 5 Creditz + 30 euro

23 april: Songwriting

Je hebt nog nooit in je leven een liedje geschreven, zingt als een kraai en kan geen noot spelen, OF je bent al een tijdje bezig in de muziek en hebt al een aantal nummers liggen. De songwriting workshop is voor iedereen!
Je gaat uren lang hard aan de slag met je eigen song terwijl je nieuwe schrijftechnieken leert en eventueel ook zal werken aan je engelse taal.
Aan het einde van de dag duiken we de studio in om jouw liedje op te nemen, of jij het nou zelf inspeelt en zingt, of een van onze professionals. Jouw liedje neem je aan het einde van de workshop gegarandeerd mee naar huis!

Waar?
Hondiusstraat 99   3021 NJ Rotterdam
Hoe lang duurt het?
We beginnen om 15:00 en duiken tot 21:00 de studio in.
Voor wie?
Iedereen vanaf 12 jaar.
Hoeveel kost het?
Voor het hele weekend betaalt u 75,- euro per persoon ex. 21% BTW (21 jaar en ouder) incl. consumptie
Jam-it! Leden: 12 Creditz
of 6 Creditz + 35 euro

29 april: Kids Only!! Muziek & Spel

Een hele dag zingen, muziek maken, dansen, spelletjes spelen en veel meer! Deze spelletjesdag is alleen voor de allerjongste kids tussen 4 en 9 jaar.

We duiken de studio in, maken opnames, videoclips… Jullie worden in ieder geval goed verwend op deze dag en nemen al jullie mooie creaties mee naar huis!

Doe gezellig mee en neem je beste vriendje of vriendinnetje mee!

Waar?
Hondiusstraat 99   3021 NJ Rotterdam
Hoe lang duurt het?
We beginnen om 10:00 en eindigen om 16:00
Voor wie?
Iedereen tussen 4 en 9 jaar
Hoeveel kost het?
45 Euro per kind of 7 Creditz incl. consumptie

6 mei: Workshop Studio Zang

Live zingen op een podium is een ding. Zingen in een studio, in een dure condensator microfoon, is weer heel wat anders. Het vergt veel meer emotie en veel meer zangtechnieken omdat de luisteraar jou niet kan zien.
Het is net stemacteren, maar dan anders en lang niet zo makkelijk als het lijkt!
Tijdens deze workshop werken we aan de zangtechnieken en engelse uitspraak, maar ook aan studio mic technieken, basis opnamesoftware skills en het begrijpen en toepassen van termen die in studios gebruikt worden.
Je wordt gecoached door professionele zangers die al een tijdje in het vak zitten en in bekende studios hebben gewerkt en opgenomen.

 

Waar?
Hondiusstraat 99   3021 NJ Rotterdam
Hoe lang duurt het?
We beginnen om 10:00 en eindigen om 16:00
Voor wie?
Iedereen vanaf12 jaar die het zingen al een beetje onder de knie heeft. (Zangles is een pre maar absoluut geen vereiste)
Hoeveel kost het?
U betaalt u 65,- euro per persoon ex. 21% BTW (21 jaar en ouder) incl. consumptie

 Jam-it! Leden: 10 Creditz
of 5 Creditz + 30 euro

Workshop: Harmonie (meerstemmig zingen)

Deze workshop is voor iedereen die het zingen al onder de knie heeft en zich wil verdiepen in de harmonie, oftewel, meerstemmig zingen.
Een hele dag gaan we niet alleen heel veel zingen maar zal je leren hoe je ZELF de perfecte tweede en zelfs derde en vierde stemmen kunt verzinnen op basis van de muziektheorie. Nergens anders zal je in korte tijd zoveel leren!

Waar?
Hondiusstraat 99   3021 NJ Rotterdam
Hoe lang duurt het?
We beginnen op zaterdag om 10:00 en eindigen om 16:00
Voor wie?
Iedereen vanaf 12 jaar.
Hoeveel kost het?
45,- euro per persoon ex. 21% BTW (21 jaar en ouder) incl. consumptie

Meld je nu aan!

Wil je meer informatie over deze gave workshop? Of wil je je meteen aanmelden? Klik dan op de onderstaande knop om ons een mailtje te sturen vanuit jouw email app. Vertel ons jouw naam, hoe oud je bent en wat je ervaring is en welke workshop je graag zou willen volgen.

Aanmelden & Meer info

7 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This