Team building workshops op maat voor uw bedrijf

Onze workshops en snelcursus piano en gitaar zijn voor iedereen en dus ook voor niet-leden van Jam-it! Studios. Jam-it! Leden kunnen ook altijd hun Creditz gebruiken om gratis of met flinke kortingen deel te nemen!
Heb je interesse in een workshop? Neem dan contact met ons op!

Snelcursus Piano

Snelcursus piano of gitaar

Leer in 3 uur tijd dit mooie instrument bespelen. Dat klinkt onmogelijk, maar laat ons het jou bewijzen! Wij leren jou tijdens de snelcursus piano of gitaar namelijk een patroon zien in de muziektheorie waardoor je nog maar heel weinig regeltjes uit je hoofd hoeft te leren. Het resultaat daarvan is dat je binnen “no-time” al jouw favoriete songs kan leren spelen. Het is een pittige workshop maar als je denkt dat je het aankan, is het zeker de moeite waard!

 

Workshop: Filmmuziek

We beginnen met een korte kennismaking en een doorloop over de verschillende studio soft- en hardware (Logic, Protools, Cubase etc…). Vervolgens gaan we meteen aan de slag met het maken van jouw eigen muzikale thema die je de rest van de dag zoveel mogelijk zal gaan uitbreiden zodat het precies past onder het geluidloze filmfragment die je aan het begin van de dag hebt mogen uitkiezen.

 

Songwriting & Compositie

Je hebt nog nooit in je leven een liedje geschreven, zingt als een kraai en kan geen noot spelen, OF je bent al een tijdje bezig in de muziek en hebt al een aantal nummers liggen. De songwriting workshop is voor iedereen!
Je gaat uren lang hard aan de slag met je eigen song terwijl je nieuwe schrijftechnieken leert en eventueel ook zal werken aan je engelse taal.
Aan het einde van de dag duiken we de studio in om jouw liedje op te nemen, of jij het nou zelf inspeelt en zingt, of een van onze professionals. Jouw liedje neem je aan het einde van de workshop gegarandeerd mee naar huis!

Studio Zang

Live zingen op een podium is een ding. Zingen in een studio, in een dure condensator microfoon, is weer heel wat anders. Het vergt veel meer emotie en veel meer zangtechnieken omdat de luisteraar jou niet kan zien.
Het is net stemacteren, maar dan anders en lang niet zo makkelijk als het lijkt!
Tijdens deze workshop werken we aan de zangtechnieken en engelse uitspraak, maar ook aan studio mic technieken, basis opnamesoftware skills en het begrijpen en toepassen van termen die in studios gebruikt worden.
Je wordt gecoached door professionele zangers die al een tijdje in het vak zitten en in bekende studios hebben gewerkt en opgenomen.

 

Harmonie (meerstemmig zingen)

Deze workshop is voor iedereen die het zingen al onder de knie heeft en zich wil verdiepen in de harmonie, oftewel, meerstemmig zingen.
Een hele dag gaan we niet alleen heel veel zingen maar zal je leren hoe je ZELF de perfecte tweede en zelfs derde en vierde stemmen kunt verzinnen op basis van de muziektheorie. Nergens anders zal je in korte tijd zoveel leren!

Pin It on Pinterest

Share This