We beginnen oFilmMuziekWorkshopm 10:00 op Popschool Jam-it! met een korte kennismaking en een doorloop over de verschillende studio soft- en hardware (Logic, Protools, Cubase etc…). Vervolgens gaan we meteen aan de slag met het maken van jouw eigen muzikale thema die je de rest van de dag zoveel mogelijk zal gaan uitbreiden zodat het precies past onder het gelui
dloze filmfragment die je aan het begin van de dag hebt mogen uitkiezen.

Waar?
Hondiusstraat 99 te Rotterdam
Hoe lang duurt het?
We beginnen om 10:00 en sluiten om 16:00 af
Voor wie?
Jongeren en volwassenen tussen de 16 en 60 jaar die al enige ervaring met opname software heeft opgedaan en bekend is met het gebruik van een midi controller of keyboard.
Hoeveel kost het?
Voor de hele dag incl. lunch en tussendoortjes betaalt u 65,- euro per persoon ex. 21% BTW (21 jaar en ouder)
Wie geeft de workshop?
Nathan Wu heeft al veel ervaring met het maken van filmmuziek en heeft reeds besloten ook een conservatorium opleiding te gaan volgen. Nathan werkt fulltime in onze studio en maakt naast filmmuziek ook arrangementen voor onder andere EDM tracks. Nathan is verantwoordelijk voor alle technische coaching tijdens deze workshop.

Christiana Bohorquez is o.a. pianodocente, songwriter en componiste (Bachelor of Music, Conservatorium) en zorgt voor het de muzikale coaching tijdens deze workshop.

Pin It on Pinterest

Share This