Stel je eens voor: een zomerkamp waarbij je lekker een week lang op een boerderij muziek maakt samen met jongeren uit heel Nederland. Da’s niet zo moeilijk toch?

Wat dacht je dan van een zomerkamp waarbij je lekker een week lang op een boerderij samen met jonge muzikanten uit heel Nederland een week lang, niet alleen muziek maakt en leuke activiteiten doet, maar ook nog acteert of je instrument bespeelt of zelfs paard rijdt in een film!

Dit jaar maken wij het bont!

Tijdens deze muziek-toneel-paarden-summercamp kun je je namelijk inschrijven als muzikant of als ruiter, en voor de liefhebbers onder ons: als muzikant EN ruiter! Ja, je leest het goed! Dit jaar hoef je dus niet te kiezen tussen een muzikale zomerkamp of een ruiterkamp. In samenwerking met kenners uit de paarden wereld zijn wij de ultieme Paarden Musical zomerkamp aan het organiseren.

Wij zijn nog druk aan het uitvinden hoe we zoiets waar kunnen maken, maar in de tussentijd zijn wij erg benieuwd naar wat jullie van dit idee vinden!
Lijkt het je wat? Mail dan “Ik doe Mee! #Summercamp” naar info@popschool-jamit.nl
(Let op: Dit is GEEN inschrijving. We zijn alleen benieuwd naar hoeveel animo er zou zijn voor deze camp)

Ben jij een muziekdocent/conservatorium student/cameraman/geluidstechnicus/producer/stalmeisje/paardrijinstructrice/voltigeinstructrice/BHV’er/spontane liefhebber en lijkt het je leuk om mee te werken aan deze camp? Stuur dan jouw sollicitatie naar info@popschool-jamit.nl

Pin It on Pinterest

Share This