Popschool Jam-it!

Music & More, workshops voor scholen

Popschool Jam-it! biedt een verassend brede scala aan workshops aan basis- en middelbare scholen. Niet alleen alleen zetten wij onze muziekdocenten in om muziekworkshops te verzorgen, maar wij spelen ook, m.b.v. coaches, in op thema’s waar jongeren zich veel mee bezig houden.

Scroll vooral helemaal door op deze pagina. De workshops zijn onderverdeeld in vier categorieen: Projectweken/Schoolkampen,  Muziek workshops en Thema workshops d.m.v. muziek en interdisciplinaire workshops. 

Mail info@jamitstudios.nl voor meer info en al onze mogelijkheden!

Projectweken & Schoolkamp

Nieuw! Een Artistieke Reis

Een muzikaal-artistieke, interdisciplinaire invulling voor een projectweek of schoolkamp!
Tijdens Cultour maken de leerlingen een wereldreis aan de hand van culturele en artistieke workshops. Eerst proberen de leerlingen alle workshops uit, daarna schrijven ze zich in voor hun favoriet en werken ze samen aan een geweldige eindpresentatie.

Mail ons via info@jamitstudios.nl voor meer informatie. We komen graag langs om Cultour helemaal op maat te maken voor uw basis- of middelbare school.

Jam-Camp!

Interdisciplinaire Jeugdkamp 

Breng het concept van Jam-Camp! Zomerkamp naar jouw school! Dit concept combineert diverse interesses door middel van muziek. Deelnemers kiezen uit vijf hoofdprogramma’s en ervaren een gesplitst ochtendprogramma en gezamenlijke middag- en avondprogramma’s. Onder begeleiding van ervaren coaches werken ze samen over de disciplines heen en bundelen ze hun talenten om iets buitengewoons te creëren: een muziekvideo met originele muziek en teksten, een film, of het opzetten van een optreden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Mail ons via info@jamitstudios.nl zodat we samen kunnen kijken hoe we Jam-Camp op maat kunnen maken voor jullie school!

Muzikale Workshops

brassband workshop

Slagwerk & Brassband

POPULAIR!

Boek je een slagwerk en brassband workshop/traject, dan gaan we aan de slag met ritme, timing en wat bij een brassband heel belangrijk is: samenspel. Je leert te navigeren in de muziek door naar je medemuzikanten te luisteren. 

Muziek

brassband workshop

Instrumenten Workshops

Kennis maken met een instrument kan gemakkelijk met onze instrumenten workshops. U kunt bij ons een keyboard, gitaar of slagwerk workshop boeken. Kinderen leren dan spelenderwijs de basis van muziek aan de hand van het instrument.

Muziek

brassband workshop

Write That Song!

Tijdens dit traject gaan we schrijven en componeren. Leerlingen leren verschillende schrijftechnieken en we behandelen compositie: het maken van een eigen melodie en muzikale begeleiding met als eindproduct, een eigen song!

Muziek/Engels/Nederlands

Bandworkshop

BandCamp!

POPULAIR!

Leer in no time de basis van het bespelen van jouw uitgekozen instrument en vorm samen met een groep uit je klas (of met je hele klas) een band! We werken met hedendaagse muziek die past bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep. 

dj workshop

DJ Workshop

Werk met een echte DJ en leer hoe zo’n draaitafel werkt, hoe je verschillende tracks aan elkaar koppelt, gave overgangen maakt en een toffe show neerzet.  

brassband workshop

Zang/Rap Studio Workshop

Dit is GEEN koor workshop. Nee dat is zo standaard. Tijdens deze workshop staan onze aspirant zangers en zangeressen in onze mobiele opname studio. We kiezen een leuke song uit, maken een toffe partijverdeling, oefenen oefenen oefenen en nemen hem dan mooi op! 

Thema Workshops d.m.v. Muziek

brassband workshop

Emoties in Muziek en Kleur

Thema: Jij bent de baas van je emoties.

In deze zeer creatieve workshop gaan schilderen en muziek hand in hand en leren we kinderen en jongeren hun emoties te begrijpen, verwoorden en uiten in muziek en kleur.

workshop muziek en identiteit

Ik ben muziek

Thema: Identiteit en Zelf-Acceptatie

Een muzikaal avontuur  dat in het teken staat van identiteit. Wat maakt mij, mij en wat zijn dingen die ik wel en niet kan veranderen aan mezelf? 

brassband workshop

(a)-Socia(a)l Media (?)

Thema: Mediawijsheid

Met behulp van Social Media gaan we creatief aan de slag terwijl de leerlingen handvatten krijgen voor het positief en wijs gebruikmaken vn alle verschillende social media apps. 

Interdisciplinaire Workshops

brassband workshop

Rhythmic Wheels

Skateboarden en muziek komen samen en er ontstaat een geweldige show!

Ontdek de unieke combinatie van skateboarden en muziek in onze workshop! Leerlingen krijgen de kans om skateboardvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze op het ritme van hun favoriete nummers bewegen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leren ze niet alleen trucjes, maar ook hoe ze zich kunnen uitdrukken door middel van muziek en beweging.

Coming Soon!

Coming Soon!

Offerte Aanvragen

Pin It on Pinterest

Share This