Selecteer een pagina

Over ons

Muziekles

Zomerkamp

Workshops

Tarieven

Meteen Een Proefles aanvragen

Proefles piano, gitaar, zang of songwriting aanvragen

Wanneer is het tijd om een proefles piano, zang, gitaar of songwriting aan te vragen?

Je hebt nog nooit muziekles gevolgd of je kan al zingen of een instrument bespelen en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij Jam-it! Studios geven we op een verfrissende manier muziekles en sta je meteen al in een echte opnamestudio!

Wil jij weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende proefles. Vul hiernaast je gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze docenten z.s.m. contact met u opneemt.

Bezoek ook onze partnersite Jam-Camp! Zomerkamp 

Jam-Camp! is een initiatief vanuit Popschool Jam-it! te Rotterdam. Een kleine muziekschool in de compacte Jam-it! Studio op de Hondiusstraat, dat gedraaid wordt door jonge, energieke en enthousiaste docenten die ook in de professionele scene actief zijn.

Jam-it! organiseert sinds 2014 elke zomer een muziekkamp. In 2016 besloot oprichtster; Christiana Bohorquez, haar twee passies: muziek en films met haar werk in de paarden business te combineren. Zo ontstond het idee voor Jam-Camp! 2016. Een kamp waarin ruiters, acteurs en muzikanten hun ei kwijt kunnen en samen werken aan 1 einddoel: Een film!

Jam-Camp is een de unieke combinatie van een ruiterkamp, en muziek/film-kamp. Je bepaalt zelf wat jij leuk vindt! Ben jij meer van de paarden maar vind je het leuk om een keer in een echte opname studio te staan of om in een film te spelen?

Of zit je op muziek- of toneelles en lijkt het je wat om eens wat met paarden te doen?
Misschien heb je het allemaal nooit gedaan maar lijkt het je supergaaf om het in een week allemaal te hebben uitgeprobeerd!

Laat het maar aan de Jam-Camp! crew over om het voor elkaar te krijgen!

Pin It on Pinterest

Share This