Popschool Jam-it!

Popschool Jam-it! begon in 2012 als een uit de hand gelopen bijverdienste van twee conservatorium studenten. Inmiddels zijn we een leuke, kleinschalige muziekschool in een knusse studio op de Hondiusstraat in Rotterdam Centrum-West.

Christiana Bohorquez

Ondernemer, Muzikant, Docent, Jam-it! Studios

Priscila Wilson Christiana Bohorquez Jam-it! Studios

Over Ons

Jam-it! werd in 2012 opgericht door 21 jarige Christiana Bohorquez en Tanja van Schuylenburg, die naast hun studie op het Conservatorium en werk als full-time muzikant lessen wilden geven.
Destijds werden de lessen gegeven in het kerkgebouw van de Europoort op de Nieuwe Binnenweg. Eind 2015 verhuisde Tanja en ging Christiana door met Jam-it! op de Hondiusstraat in een klein verlaten pandje. Langzamerhand knapte zij het pand op en groeide Jam-it! tot een gezellig klein muziekschooltje. In 2016 werd het Jam-Camp! Zomerkamp voor het eerst georganiseerd.

In 2020 ontvingen alle full-time muzikanten de nodige financiële klappen waardoor Christiana ervoor koos om een tweede bachelor te halen (Docent Voortgezet Onderwijs) en voor de klas te gaan staan.

Priscila Wilson, drummer, componist en all-round muzikant, stapte toen op en nam steeds meer werkzaamheden over van Christiana. In 2023 werd Jam-it! compleet verbouwd, er is een nieuw logo, een nieuwe site en nieuwe workshops. In 2024 beginnen we met een frisse look en feel. Priscila zal dan doorgaan als co-eigenaar van Jam-it! Studios.

Onze Docenten

Christiana Bohorquez

Christiana Bohorquez

Docent Piano, Zang & Songwriting

Meer info

Zangeres & Songwriter, eigenaresse van Jam-it! Studios en sessiemuzikant. Afgestudeerd met aan het conservatorium in Rotterdam met een dubbele Bachelor.
Overdag staat ze voor de klas op de middelbare school en in de middag/avond houdt ze Jam-it! draaiende. Ook is ze wekelijks ergens op een podium te spotten, meestal met haar duo act XILA, samen met de drumdocente, Priscila Wilson.

www.ChristianaBohorquez.com

Languages: English, Nederlands, Papiamentu

Shelby Paays

Shelby Paays

Docent Piano, Zang & Songwriting

Meer info

Muziekdocent & workshopleidster. Afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam.

Shelby is een zeer gepassioneerde docent en zeer geliefd bij popschool Jam-it! 

Languages: English & Nederlands

Priscila Wilson

Priscila Wilson

Docent Drum, Brassband, Bandcoach

Meer info

www.priscilawilson.com

Waanzinnig goede drummer met veel ervaring in de Pop, Latin en Caribische muziek.Priscila heeft ervaring en skills waar je u tegen zegt.

Haar lessen voelen heel natuurlijk aan en ze neemt je meteen mee in verschillende grooves. Het gevoel voor muziek staat bij Priscila voorop.

Languages: Nederlands, Engels & Papiamentu

Arion Andree

Arion Andree

Docent Piano, Muziektheorie & Bandcoach

Meer info

Arion heeft de opleiding “Docent Muziek” aan het conservatorium van Den Haag gevolgd en is een gigantische aanwinst voor Jam-it! Studios. 
Hij is zeer gepassioneerd en werkt erg nauwkeurig en gestructureerd. Zeker een aanrader als je je echt serieus in het bespelen vand e piano wilt verdiepen!

Languages: English, Nederlands, Papiamentu, Español

Sean Domacasse

Sean Domacasse

Brassband Workshopleider

Pin It on Pinterest

Share This