Over Ons

Jam-it! Studios

Popschool Jam-it! is onderdeel van Jam-it! Studios – Het is een muziekschool in een opnamestudio.
Jam-it! Studios is een kleine opname studio in Rotterdam Centrum-West op de Hondiusstraat. Jam-it! Studios levert verschillende diensten die u kunt vinden op www.jamitstudios.nl. Wij produceren voornamelijk filmmuziek en muziek voor theater, evenementen en shows. Ook bieden wij zeer professionele backing-vocals en vocale composities aan.
Naast de Popschool vallen ook Jam-Camp!, zeer unieke zomerkampen die een cross over zijn tussen muziek/film en paarden kampen, en Jam-Camp! Junior, een kamp (en dagkamp) voor de allerjongsten tussen 4 en 9 jaar in Rotterdam, onder Jam-it! Studios.

Onze Docenten

Onze docenten hebben allemaal hun certificaat muziek pedagogiek en zijn in het bezit van een conservatorium diploma. Onze stagiares zijn in het bezit van een Conservatorium Propedeuse.

Christiana Bohorquez

Christiana Bohorquez

Docent Piano, Zang & Songwriting

Afgestudeerd Conservatorium: 2013
Languages: English, Nederlands, Papiamentu

Shelby Paays

Shelby Paays

Docent Piano, Zang & Songwriting

Afgestudeerd conservatorium: 2019
Languages: English & Nederlands

Ralf Waslander

Ralf Waslander

Docent Gitaar & Bass

Afgestudeerd conservatorium: 2019
Languages: English & Nederlands

Elmar Peters

Elmar Peters

Workshopleider

Conservatorium Rotterdam & Academie voor Popcultuur te Leeuwarden
Languages: English & Nederlands

Over onze Locatie

Popschool Jam-it! is geen gewone muziekschool. De kleine popschool bevindt zich namelijk in het knusse Jam-it! Studio aan de Hondiusstraat in Rotterdam.

Tijdens de lessen leer je razendsnel jouw favoriete instrument te beheersen terwijl je meteen ook veel studio ervaring op doet, want liedjes opnemen in onze studio tijdens de lessen is voor onze leden helemaal gratis!

Jam-it! zit sinds 1 januari 2016 in het pand dat vroeger een apartement was. Met een verlaagd plafond was het meteen geschikt als opname studio. Jam-it! heeft een “Control Room”, een gedempte “Vocal Booth” van 2 bij 1,5 meter en het gezellige woonkamer is omgetoverd tot een zeer geschikte ruimte voor groepslessen en workshops.

Maak een afspraak om een keer langs te komen of plan een proefles in voor maar 10 euro!
info@popschool-jamit.nl

Christiana (1990) is eigenaresse van Jam-it! Studios

In 2013 studeerde ze af op het Conservatorium, een jaar na haar successvolle deelname aan The Voice of Holland en twee jaar voor jaar deelname aan De Beste Singer-Songwriter. In de tussentijd heeft Christiana het podium gedeeld met verschillende bekendheden zoals Marco Borsato, Nick & Simon, Ben Saunders en Brownie Dutch om er maar een paar te noemen. Ook heeft ze gewerkt met bekende

producers zoals Henk Pool en Tony Black (Bekend van The Diary of Alicia Keys).

Toch is Christiana in haar hart vooral een ondernemer. Haar bedrijven in de muziek en die buiten de muziek zijn haar grootste passies.

Pin It on Pinterest

Share This