Jam-Camp! 2019

Een week lang muziek maken, songs schrijven, chillen bij het kampvuur, jammen op het podium, de studio induiken en meewerken aan een mooi filmproject. En dat op een schitterende groepsaccommodatie tussen de paarden en de natuur waar alles mogelijk is. Zwemmen, paardrijden, sporten, lange wandelingen. Een unieker muziekkamp zul je niet vinden.

Het muziek & film programma
Als je een echte creatieveling bent en misschien zelfs al ervaring hebt met acteren, mooi kan zingen, of een instrument bespeelt, dan is dit het zomerkamp voor jou!

Met onze verschillende creatieve workshops gaan we fantastische producties maken met z’n allen. We gaan een script schrijven, acteren voor de camera, muziek maken in de studio, een videoclip opnemen en nog veel meer!

Het gezamenlijke programma samen met de ruiters van het Jam-Camp! Ruiterkamp
Na de lunch komt iedereen weer bij elkaar en hebben we van alles voor jullie in petto! We hebben aktiviteiten die met paarden en paardrijden te maken hebben, leuke spelletjes, we gaan zwemmen, en gaan ook met z’n allen werken aan een mooi eindproject met muziek, acteren en paarden!

En natuurlijk kunnen wij de bonte avond niet vergeten! Die maken we ECHT bont!

Bekijk hieronder enkele filmpjes van de voorgaande jaren

Data:
12 t/m 16 augustus 2019

Locatie
Het Zwarte Water
Breemhorstsedijk 65

De Mortel

Leeftijden:
8 t/m 12 jaar

13 t/m 16 jaar

Tarieven
Earlybird t/m 1 feb €297,-

Earlybird t/m 1 mei €345,-
Daarna t/m aanvang kamp: €397,-

We verblijven in een groepsaccommodatie tussen de paarden en de natuur. Paardrijden is optioneel; hiervoor is toestemming van de ouders verplicht. 
Er zijn drie slaapzalen met stapelbedden en genoeg wc’s en douches in het groepsaccommodatie. 

Vervoer:
Geen vervoer? Vraag naar onze “Jam-Camp! Taxi”

Meer vragen?
Bel ons: 010-3072880

E-mail: info@jamitstudios.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Share This