Selecteer een pagina

Popschool Jam-it! voor hoogbegaafde kinderen

Als hoogbegaafde leerlingen structureel te weinig uitdaging krijgen, kunnen ze gaan onderpresteren. Onze docenten zorgen voor zeer afwisselende lessen op maat gemaakt voor uw kind.

Hoogbegaafdheid

Elk kind is anders en dus ook elk hoogbegaafd kind. Sommigen zijn zeer successvol, anderen onderpresteren, ontwikkelen bepaalde gedragsproblemen of faalangst. Vaak zijn ze erg creatief en muziek vormt een grote uitlaatklep voor deze creatievelingen. Muziek is gevoel. Presteren is altijd goed; maar je kunnen uiten is ook heel belangrijk en dat laatste geven wij uw kind graag mee.

Social Skills

Een perfecte manier om de communicatieve vaardigheden van uw kind te helpen ontwikkelen is het spelen in groepsverband of in een band. Zodra onze leerlingen de basis van hun instrument onder de knie hebben kunnen ze in een band spelen door mee te doen aan onze band workshops en muziek weekenden en zomerkampen.

Creativiteit

Bij Jam-it! leert uw kind niet alleen een instrument te bespelen en de noten lezen. Wij stimuleren onze leerlingen om creatief te zijn, out-of-the-box te denken en we werken dus graag aan mooie projecten zoals het opnemen van een eigen liedje of compositie in onze studio tijdens de lessen.

Pin It on Pinterest

Share This