Vanaf 1 januari 2017 ontvangen alle leden Jam-it! Creditz.
Je ontvangt 12 facturen per kalenderjaar. Dit betekent dat je 12x per jaar het lesgeld betaalt. Jam-it! gaat altijd mee met de schoolvakanties regio midden.

Voor elke les dat je mist i.v.m. geplande vakanties ontvang je Jam-it! Creditz.
Deze Creditz kun je inwisselen voor 10 % tot 100% korting op Jam-Camp!, Jam-Camp! Junior, en op onze andere workshops, cursussen en aktiviteiten die in weekenden en in de vakanties gehouden zullen worden.

Hoeveel Creditz krijg ik?

Danny volgt vioolles op Jam-it! Hij betaalt elke maand, 12 maanden per jaar, een vast bedrag voor zijn lessen ondanks dat er tijdens de zomervkantieweken geen lessen worden gegeven. Om hiervoor te compenseren ontvangt Danny 20 Creditz aan het begin van het jaar.

Timone volgt op maandagen gitaarlessen en op donderdagen zanglessen. Zij wordt elke maand voor twee lessen gefactureerd en ontvangt aan het begin van elk jaar dus 40 Creditz

In Maart is de docent van Danny ziek. Danny mag er nu voor kiezen een inhaalles in te plannen indien mogelijk, of 2 Credits te krijgen voor de gemiste les.

Waar kan ik deze Creditz voor gebruiken?

Timone wil meedoen aan de Studio workshop op 29 april. Op de site staat er altijd vermeld hoeveel een workshop, cursus of aktiviteit kost in euros, maar ook in Creditz. Bij sommige aktiviteiten kun je zelfs tot 100% van het bedrag in Creditz voldoen!
In het geval van de studio workshop zou het er op de site, (en op Facebook) als volgt uitzien:

Kosten: 45,- Euro p.p. 
Jam-it Leden: 9 Creditz of 25,- Euro + 4 Creditz

Wanneer krijg ik mijn Creditz?
Je ontvangt jouw nieuwe Creditz op 31 augustus (begin nieuwe schooljaar) en dus na de doorbetaalde zomervakantie. Wordt je halverwege het schooljaar lid van Jam-it! Studios? Dan krijg je van ons alvast 5 creditz kado.

Kan ik mijn Creditz ook gebruiken voor Jam-Camp! 2018?
Alle leden van Jam-it! tussen 5 en 17 jaar kunnen leuke kortingen krijgen op Jam-Camp! Junior, Jam-Camp! Kids, Jam-Camp! Teens en Jam-Camp! Jongeren.

Met 20 Credits ontvang je tot 100 Euro korting op het kamp! (Jam-Camp! Junior wordt dan zelfs gratis!)
Zie www.jam-camp.nl voor meer info over de kampen. 

Kan ik mijn Creditz inwisselen voor een proefles op een ander instrument?
Dit kan! Wil je een keer een proefles volgen bij een ander docent? Dan kan dit voor 4 Creditz.

Creditz gaan in op 31 augustus (na de eerste doorbetaalde zomer) zijn altijd geldig t/m 31 augustus van het volgende jaar en kunnen dus niet worden meegenomen naar het volgende kalenderjaar. Creditz zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet worden weggegeven. Creditz kunnen ook niet worden ingewisseld voor geld of voor kortingen op jouw lidmaatschap.

Heeft u vragen over Creditz? Neem dan contact op via info@popschool-jamit.nl en wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen. psd-credit-card

Pin It on Pinterest

Share This