1-0 voor Creative Club tegen COVID-19

Het nieuwe Corona virus is lekker bezig geweest. En daar zijn we dan met z’n allen: thuis, geen school, geen muzieklessen. Een dagje weg kan niet en de hele dag TV kijken valt toch vies tegen. Lekker ongezellig…

In onze online creative club hebben we toch dé manier gevonden om lekker gezellig met elkaar creatief te zijn.

Het idee is simpel: je wordt lid en krijgt elke dag via de mail een leuk filmpje waarin de creatieve challenge van de dag wordt uitgelegd. 
Vervolgens heb je 24 uur de tijd om deze uit te voeren en naar ons terug te mailen. 

Je ontvangt feedback van docenten, opleiders en professionals, en om het nóg leuker te maken, kun je leuke prijzen winnen!

Het zit zo in elkaar dat iedereen kan meedoen: jong, oud, beginner en gevorderde.

Ontvang ook €50 korting op Jam-Camp!

Het unziekste zomerkamp voor creatievelingen die lekker 5 dagen lang met muziek bezig willen zijn en tussen de paarden willen kamperen (in een luxe groepsaccommodatie, niet in een tent)

Aanmelden voor Jam-it!'s Creative Club

Wat is jouw leeftijd?

Kortingen

5 + 4 =

Alles op een rijtje

De Creative Club kost €17,50 per week. Heeft u meerdere kinderen die mee willen doen? Dan mag elk volgende kind meedoen voor €10 euro per week. 
We sturen na uw aanmelding een Tikkie. Wilt u anders betalen? Dat kan. Laat ons dat dan weten via info@jamitstudios.nl 

Voor leden van Jam-it! Studios is De Creative Club gratis mits dit ter vervanging is van jouw reguliere les tijdens de Coronavirus crisis. 

Je ontvangt 1x per dag een mail met jouw nieuwe creatieve challenge.
Dit kan een een muzikale challenge zijn, maar soms gooien we er voor de verandering ook iets anders tussen om het spannend te houden.

In het filmpje leer je stapsgewijs hoe je de challenge uitvoert en wordt het ook even voorgedaan. 

Nu heb je 24 uur de tijd om de challenge uit te voeren en een foto, filmpje of geluidsopname van jouw resultaat naar ons te mailen. 

De volgende dag ontvang je van ons een leuke en leerzame video reactie op wat jij hebt gemaakt. Deze reacties worden gegeven door muziekdocenten en professionals. 

Lukt het je niet om binnen 24 uur jouw opdracht in te leveren? Dan is dat geen probleem. Je mag hem altijd later alsnog opsturen (zolang je lidmaatschap loopt). Hou er dan wel rekening mee dat het misschien ietsje langer duurt voordat je er reactie op krijgt. 

Pin It on Pinterest

Share This