Algemene Voorwaarden

Inschrijving/opzegtermijn
Deelname is geheel vrijblijvend, met een eenvoudige email kunt u zich op elk gewenst moment uitschrijven. Er is echter wel een opzegtermijn van een maand.

Inschrijfgeld 15 Euro eenmalig

Abonnement
Bij Jam-it! Sluit u een abonnement af waarbij u elke maand een vast bedrag betaalt, ongeacht de aantal lessen in die maand. Elk kalenderjaar, waarin u 12 maanden lid bent geweest heeft u recht op minimaal 40 lessen tenzij u zelf heeft verzuimd.

Vakanties
Wij gaan mee met alle schoolvakanties regio midden. Tijdens de vakanties zijn wij gesloten. 

Tarieven Reguliere lessen
Jeugd 69 Euro per maand
Volwassenen (21+) ex. 21% BTW

De reguliere lessen zijn officieel duo lessen en duren 30 minuten. Het kan zijn dat wij u niet meteen met een andere leerling kunnen indelen. In dat geval ontvangt u voor het duo tarief privelessen totdat wij iemand samen met u kunnen inplannen.

Tarieven Privelessen
Jeugd 85 Euro per maand
Volwassenen (21+)  ex. 21% BTW

Door u aan te melden voor de privelessen reserveert u een halfuur in de week voor uzelf. Het is dan voor uw docent niet toegestaan iemand aan uw les toe te voegen.

Betaling
U ontvangt voor het begin van elke maand de factuur voor de komende maand. De betaling dient u in de eerste week van de maand te voldoen. U kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes.

Automatische Incasso:
Via de site geeft u zich in de eerste week van de maand op voor automatische incasso. U maakt 1 betaling via iDeal, vervolgens wordt het lesgeld maandelijks automatisch van uw rekening afgeschreven en kunt u de facturen negeren.

Let op!
Boek nooit een door ons afgeschreven bedrag terug. Dit levert voor ons via het betaalsysteem (Mollie) een boete op van 62 Euro die wij helaas op u zullen moeten verhalen.
Wilt u om welk reden dan ook een door ons afgeschreven bedrag terugstorten? Neem dan contact op met Christiana Bohorquez via 0639591988 om dit z.s.m. te regelen!

Betaalt u liever handmatig?
Dan betaalt u 2,50 Euro per maand administratiekosten en ontvangt u aan het begin van elke maand uw factuur via de mail met een betaallink van iDeal.

Betalingsachterstand
Heeft u na meerdere aanmaningen een betalingsachterstand opgelopen van langer dan 60 dagen, dan zijn wij genoodzaakt de lessen stop te zetten en het incassobureau in te schakelen.

Lessen Opzeggen
Stopt u met de lessen? Geef dit tijdig door, wij hanteren wij een opzegtermijn van 1 maand. (30 dagen) 

Afwezigheid leerling
Het kan gebeuren dat u een keer niet aanwezig kan zijn. In dat geval heeft u in principe geen recht op een inhaalles. Moet u een keer afzeggen? Geef dit dan tijdig door en indien mogelijk mag de les alsnog op een andere dag in de week worden gevolgd.

Afwezigheid docent
Het kan ook zijn dat uw docent een keer moet afzeggen. In zo’n geval wordt er voor een invaller gezorgd. Is dat niet het geval, dan heeft u recht op een inhaalles. Deze kunt u met uw docent inplannen op een andere dag/tijdstip.

Aansprakelijkheid
Popschool Jam it! stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen, voor diefstal en voor ongelukken van de leerlingen/cursisten.

Pin It on Pinterest

Share This